U bekijkt momenteel Timbermark Europe. Klik hier om Timbermark UK te bezoeken

Yeacode

Yeacode's laatste De B-type printkop levert een uitstekende afdrukkwaliteit in hoge resolutie. Een enkele printkop kan 72 mm hoog printen. De scherpe afdruk is helder en ziet er geweldig uit op hout of composietblokken. De printer kan op een transportband worden gemonteerd en wordt geprogrammeerd via een touch screen controller.

De printer is onderhoudsarm, omdat de modulaire architectuur betekent dat afzonderlijke onderdelen gemakkelijk door uw eigen technische team kunnen worden vervangen, zonder dat u een beroep hoeft te doen op een externe onderhoudsmonteur.

Timbermark heeft voor de printer een berichtenschakel-app ontwikkeld, waardoor deze geschikt is voor automatische 4-weg lijnen. Vanaf een controle-pc kunnen gebruikers verschillende ontwerpen in volgorde aan de palletblokken toewijzen, en het systeem wordt bij elke nieuwe pallet gereset om te voorkomen dat de ontwerpen uit de volgorde raken.

Afdrukkwaliteit

De Yeacode-printer geeft een superscherpe afdrukkwaliteit door middel van een 300 dpi piëzoprintkop met een uniek cartridge-afgiftesysteem. Eén printkop kan 0,5mm - 72mm printen, maar de printkoppen kunnen "gestapeld" worden. Eén controller kan tot vier printkoppen aansturen, wat een maximale printhoogte geeft van 288mm per stapel van vier koppen.

UV-uithardingssysteem

Het UV-uithardingssysteem in combinatie met UV-inkt maakt codering mogelijk op een groot aantal niet-poreuze substraten. Onze één-op-één koppeling van UV LED verlichtingskop en printkop minimaliseert onderhoud en materiaalkosten. Cascadable UV controller zorgt voor schaalbaarheid van het uithardingsgebied.

Veelzijdigheid

Met behulp van UV-uithardende inkten kan Yeacode een verscheidenheid aan kleuren (zwart, wit, cyaan, magenta, groen) afdrukken op niet-poreuze oppervlakken, waaronder natte, geverfde palletblokken.

Interesse?

Neem contact met ons op om al ons aanbod en aankoopmogelijkheden te bekijken.