U bekijkt momenteel Timbermark Europe. Klik hier om Timbermark UK te bezoeken

Panelen

De printers kunnen worden opgesteld als een enkele kop aan de rand van de baan, met meerdere koppen over de lijnbreedte, of met grootformaat systemen met hoge resolutie voor de zijkant van de verpakking.  

Thermische inkjetsystemen zijn geschikt voor het werk op kleine formaten en de hoge snelheden van paneelpersen. De opties omvatten het afdrukken op het bovenvlak, met automatische hoogteaanpassing, of het afdrukken op de rand van het paneel na bijsnijden. 

Voor grotere formaten kunnen piëzoprintkoppen worden gemonteerd op een X-Y traversatiesysteem, waardoor ontwerpen van onbeperkte grootte mogelijk zijn. Een pak houten panelen kan een ontwerp hebben van 700mm hoog x 2000mm lang, met een 10x sweep over de zijkant van het pak. Voor dit type mechanisch ontworpen systeem kunt u ons raadplegen voor details. 

OSB-panelen

Druksysteem voor 2-weg lijnen ter vervanging van stencilen

SHARP Afdrukken met hoge resolutie levert gedetailleerde ontwerpen op die met andere markeringstechnologieën moeilijk te maken zijn. Logo's, tekst en variabele gegevens kunnen op productielijnsnelheid worden gereproduceerd.

INTELLIGENT Variabele gegevens kunnen naar de printer worden gestuurd om een dynamisch veld te vullen, met informatie zoals batchnummer, kwaliteitsklasse of product-ID. Automatische positionering zoals hoogteverstelling accepteert gegevens van uw lijnbesturings-PLC om de servomotor aan te drijven die verbonden is met het hoogteverstelmechanisme.

MDF-panelen

Afdrukken van barcodes en traceerbaarheidsinformatie op MDF-platen.

SHARP Afdrukken in hoge resolutie biedt de mogelijkheid om scherpe logo's en fijne tekst af te drukken, inclusief machineleesbare codes zoals EAN-barcodes voor detailhandelaren.

SMART Een van de unieke kenmerken van de Sojet is de besturing met maximaal 6 printkoppen. Met een combinatie hiervan kunnen panelen in veelvoud worden opgesplitst, en op elk paneel wordt dezelfde code geprint met behulp van de functie "kopiëren naar alle koppen". In het getoonde voorbeeld print de klant tot 18 strips over het paneel en de strips worden dan naar de maler gestuurd voor profilering.