U bekijkt momenteel Timbermark Europe. Klik hier om Timbermark UK te bezoeken

Handheld

Handbediende printapparaten voor draagbare markering. Hoge resolutie voor streepjescodes of scan-to-print-functionaliteit.

BENTSAI B30/B35

Print hoge resolutie tekst, barcodes, logo's en afbeeldingen van 2,54 cm hoog met onze handheld thermische inkjetprinter (TIJ). De Bentsai B30 printer gebruikt waterige inkten om te printen op hout, karton en andere poreuze substraten. De grootte van de printkop en het gebruiksgemak maken hem perfect voor het markeren van palletblokken en dragers met ISPM15 HT stempels. De B35 drukt hetzelfde formaat af, maar kan zowel solventinkten als waterhoudende inkten gebruiken, wat ideaal is voor het afdrukken op niet-poreuze materialen.

De grotere printontwerpen hebben een grotere impact en zijn zichtbaar vanaf een grotere afstand. Met hervulbare waterige inktpatronen biedt de B30 een economische en hoogwaardige printoplossing.

BENTSAI B40/B45

Het nieuwste model in het Bentsai assortiment van handheld thermische inkjet (TIJ) printers, de B40 gebruikt twee van de inch-hoge cartridges om een markering te produceren die 2"/50mm hoog is. De B40 is ideaal voor het afdrukken van ISPM15 HT-stempels op palletblokken en produceert ongeveer 12.000 van dergelijke afdrukken met één set cartridges.

De B40 gebruikt waterhoudende inkt voor het printen op hout, papier of karton. De B45 gebruikt solventinkt voor het printen op metaal, glas of plastic.

Net als bij de andere modellen in deze serie kunnen gebruikers de grijstinten van de afdruk aanpassen en meerdere berichten afwisselend afdrukken met de groepsafdrukfunctie.

BENTSAI B80/B85

De B80 en B85 gebruiken 4 van de inch-hoge printkoppen om een printformaat van 100 mm te verkrijgen. Afbeeldingen in hoge resolutie, QR-codes en tekst kunnen worden geprint op hout, karton, metaal, glas of kunststof en een geleiderail synchroniseert het printen via een contact-encoderwiel om de printkoppen in registratie te houden. Geschikt voor het verpakken van dozen of een verscheidenheid aan andere industriële toepassingen.

De B80 gebruikt de hervulbare inktpatronen op waterbasis en de B85 kan inkt op waterbasis of solventbasis gebruiken.

SOJET V1H

De V1H biedt zeer fijne hoge resolutie inkjet afdrukken met HP cartridges. Karakterhoogtes van 1 mm tot 12,7 mm, scherpe logo's en leesbare barcodes op de meeste substraten. Het belangrijkste voordeel is dat de V1H scan-to-print functionaliteit biedt en dus barcode-informatie in verschillende formaten kan reproduceren.