U bekijkt momenteel Timbermark Europe. Klik hier om Timbermark UK te bezoeken

Over ons

Timbermark, opgericht in 2004, is een leider in het leveren van hoogwaardige inkjetsystemen tegen betaalbare prijzen. Onze mensen zijn experts op hun gebied, zowel technisch als commercieel.

Wij zijn actief in heel Europa, met een hoofdkantoor in Oxford, VK, en een distributiebasis in België die de EU-markt bedient. Het Britse kantoor biedt financiële, marketing- en technische ondersteuning aan de dochteronderneming, het Belgische bedrijf maakt verkoop aan EU-klanten tegen belastingvrije voorwaarden mogelijk en biedt verkoop- en serviceondersteuning.

Zware installaties

Wij begrijpen uw productieomgeving. Onze focus ligt op hout, dus wij bouwen robuust ontworpen systemen, voor zware toepassingen in zagerijen en palletfabrieken. Het doel is apparatuur te bouwen die de tand des tijds doorstaat en vele jaren betrouwbaar dienst doet.

Service

Moderne inkjetsystemen zijn veel betrouwbaarder dan vroeger, en wij hebben ons assortiment geselecteerd met het oog op bedieningsgemak en snelle reserveonderdelen. Net als u denken wij dat stilstand tijdverlies is, en stressvol voor alle betrokkenen. Daarom bieden wij producten die voldoen aan uw behoefte aan eenvoudig onderhoud, dat vaak kan worden uitgevoerd door uw eigen onderhoudsteam, zonder dat externe onderhoudsmonteurs uw locatie hoeven te bezoeken.

Maak kennis met het team

Colin Stewart

Directeur

Colin heeft 25 jaar ervaring op het gebied van inkjet, waarvan de laatste 20 jaar als oprichter en directeur van Timbermark. Hij brengt een mix van commerciële en technische vaardigheden in het bedrijf en is de drijvende kracht achter het R&D-werk van het bedrijf. Zijn interesses omvatten Europese talen, skiën en Schots rugby.

Emma Stewart

Marketing Manager

Met een achtergrond in de journalistiek heeft Emma ervaring in marketing voor zowel grote organisaties als starters. Zij houdt zich bezig met tentoonstellingen en promotie voor zowel de Britse als de EU-activiteiten.