U bekijkt momenteel Timbermark Europe. Klik hier om Timbermark UK te bezoeken

Pallets

Onze hoge resolutie druksystemen zijn ideaal voor het drukken van het ISPM15 warmtebehandelingsmerk.

Wij hebben printersystemen die geschikt zijn voor automatische productielijnen, of voor handmatige assemblage, een markeringssysteem voor onderdelen.

2-Weg lijn

Druksysteem voor 2-weg lijnen ter vervanging van stencilen

SHARP Afdrukken met hoge resolutie geeft de mogelijkheid van logo's en fijne tekst, zelfs op ruw hout. Op nat hout is het resultaat hetzelfde als bij sjabloneren.

SMART De printer is ingesteld om hetzelfde ontwerp aan beide zijden af te drukken met behulp van de master- en slave-functie. Productiedata worden uit de processor gehaald, dus u hoeft niet elke maand een nieuw stencil te snijden. U krijgt een betere traceerbaarheid voor kwaliteitscontrole.

4-Weg lijn

Druksysteem voor 4-weg lijnen ter vervanging van brandmerken.

SHARP Het printen in hoge resolutie levert gedetailleerde ontwerpen op die met andere markeertechnologieën moeilijk te maken zijn. De koppen spuiten fijne inktdruppels zodat ook gebogen of gebarsten blokken doeltreffend worden gemarkeerd. Ruw gezaagde, kopse of samengestelde blokken geven allemaal aanvaardbare resultaten.

SAFE Het systeem werkt op laagspanning en bij omgevingstemperatuur, zodat het brandgevaar minimaal is. Bedieners veranderen het ontwerp via een controller of pc-interface, dus geen gedoe met hete brandijzers.

INTELLIGENT Ons PLC-besturingssysteem synchroniseert het ontwerp voor elk blok, en faseert ze naar de aankomst van de pallet.

Onderdelen

Druksysteem en transportband voor blokken, dragers en planken. Geschikt voor onderdelen voor pallets of landbouwkisten.

DRUKKWALITEIT prachtig gedrukte onderdelen met scherpe details op ruw gezaagd hout of samengestelde blokken.

SMART Hoge verwerkingscapaciteit, kan omgaan met inconsistente grondstoffen, kan stapels planken verwerken en scheiden. Met de hand gevoerde palletblokken worden gemarkeerd tot 60/minuut, de beperking is de snelheid waarmee het blok op de transportband wordt geplaatst. U ziet hier een voorbeeld van een goede praktijk.

EFFICIENT Hoge verwerkingscapaciteit, kan omgaan met inconsistente grondstoffen, kan stapels planken verwerken en scheiden, kan inline worden geïnstalleerd met een afkortzaag of blokzaag.

ROBUST De Timbermark-transportbanden zijn gebouwd om de tand des tijds te doorstaan - ze zijn misschien niet de goedkoopste, maar ze zijn solide gebouwd. Voor het verwerken van bundels van 25 mm dikke planken maakt een optionele singulatiemodule het scheiden en afdrukken van planken uit een bundel mogelijk, bijvoorbeeld voor een afkortzaag.